maandag 3 september 2007

Nieuwste Rage: Vechten Op Google!

Het gevecht om aandacht wordt op Googlefight een gevecht waarbij letterlijk het aantal hits worden geteld. Ik dacht, ik begin makkelijk: met vrouwen. Geertje Kindermans was geen partij. (Sorry, Geertje). Marina van Dongen was behoorlijk tough. Maar ik won. Toen dacht ik, kom op, ik pak de docenten! Dus vocht ik met enkele docenten zoals Arie van den Berg, Anja Sicking, Jan van Aken en Nico Dros. Dat ging vrij lekker, al was Arie taaier dan ik gedacht had. Daardoor overmoedig geworden daagde ik Pablo Neruda uit. Die stap bleek iets te groot. Dat gevecht liep niet goed af! Typisch DaPiet. Nu moest ik weer iemand van mijn eigen grootte weten te vinden. Wil iemand mij uitdagen? Bringeth Them Onest! Kees Verkerk? Ha! Coen Moulijn? Coen wie? Johan Huizinga? Willem Drees? Joop den Uyl? Dries van Agt? Pygmeeën zijn het, meneer. Er is hier niemand van mijn statuur. Dan moet ik echt naar het buitenland gaan. Een Kennedy, een Neruda. Dit land is te klein voor mij! (DaPiet is moe en gaat slapen).

7 opmerkingen:

marina zei

Ik ben in training Piet. Ik kom terug...

Pieter de Rijk zei

Ik vond jou ontzettend goed, Marina!

Flopke zei

Nou ja, Piet, dan moet ik het hier toch ook even kwijt. Inderdaad (je trilt) Flopke tegen DaPiet... 200 hits meer voor Flopke!
(Ik bedoel, dat is te makkelijk, het opnemen tegen mensen als Geertje Kindermans, who the hell is she?)

Pieter de Rijk zei

Jaja, Flop. Heb jij ook eens wat leuks. Ik maak je er wel op attent, dat meer dan de helft van jouw hits afkomstig zijn van een poppefiguurtje uit een kinderboek. Ik echter weiger mijn blog Schanulleke te noemen. Maar dit is al teveel eer. Met mensen die weigeren onder hun eigen naam te vechten wil ik zo weinig mogelijk te maken hebben. Lafaards zijn het meneer!

Marloes zei

Zo herrieschopper, bravourmannetje. Durf je mij ook aan of ben je uiteindelijk toch maar een held op sokken?

siske zei

Mensen, mensen, waar zijn wij nou helemaal mee bezig? Small fries, zijn Flopke en DaPiet, vergeleken bij Maruca: 330.000 hits. Typische gevalletjes van hersenletsel dat nooit meer goed komt, neuzen die steeds schever worden, en oren die op een vergeten bloemkool uit het Odin-groentepakket zijn gaan lijken.

Flopke zei

Wel makkelijk om met Geertje Kindermans te beginnen DaPiet. Wíe is dat eigenlijk? Op mijn sloffen!
http://tinyurl.com/yqhy5s