vrijdag 10 augustus 2007

Zes Leeuwen, 1 Kroko En 59 Buffels...Ik heb al heel wat natuurprogramma's gezien. Maar dit is toch wel spectaculair. Het begint idyllisch in het Krugerpark. Daarom kun je de eerste twee minuten overslaan. Daarna wordt het heel spannend. Bord op schoot.

6 opmerkingen:

René zei

Ik durf het bijna niet te vragen... Maar is dit de foto van een hitsige naakte 85-jarige vrouw met plukje resterend poeshaar, die op een kei een wild dier probeert te voeren?

Pieter de Rijk zei

Ja, Reni, we weten dat er mensen zijn die onder natuurfilms iets anders verstaan, maar eh nee, het is iets anders. Kijk maar.

Flopke zei

Ik snap beste dat er gegeten moet worden en ook dat men het voor elkaars familieleden opneemt, maar moet het echt zo?
(Nee, ik heb de buffel niet meer gebeld. Dat zullen anderen doen, daar hebben we afspraken over gemaakt.)
Wouter B.

Pieter de Rijk zei

Ja Flop, het blijven beesten, he? Er werd overigens weinig gegeten. Maar die samenwerking was toch mooi? Dat overwinnen van de angst? Ik vond het goed nieuws voor iedereen. Nou ja, behalve voor die arme leeuwen dan.

Flopke zei

Ik zag het: tergend spannend. Maar denk ook eens aan de krokidil. Geen eten en eenzaam onder water.

René zei

Ik heb het filmpje inmiddels ook gezien. Inderdaad boeiend. En Flopke, zoals je zegt: vervelend voor de krokodil. Maar krokodillen zijn dat gewend (ik keek vaker natuurfilms). Hoewel ik leeuwen een warm hart toedraag, vond ik jammer dat de buffels de insluiting niet afrondden. Een gemiste kans!