woensdag 22 augustus 2007

London By Smartphone

En nu we toch met de fotografie bezig zijn: ik heb zojuist de Londense foto's van de smartphone op Picasa gezet. Foto's en filmpjes (waaronder: 'Orlando Bloom die arriveert bij het theater'!) die ik met de camera maakte, binnenkort. Klik hier om de foto's te bekijken. En voor 'diavoorstelling' op de button linksboven de foto's.

8 opmerkingen:

siske zei

Kijk, ThePete, daarom konden wij het in Londen zo goed samen vinden (waarbij ik met 'het' dan vooral 'boeken, vele boeken' bedoel): jij citeert Logan P. Smith in je quote van de dag, ik weet meteen dat die P. voor Pearsall staat. Alleen over de spelling van die vreemde naam ben ik niet helemaal zeker. Jij wel?

Siske

Pieter de Rijk zei

Logan Pearsall Smith, heel goed. Dit is een vrouw die dingen weet.
En voor wat ze nog niet weet: http://en.wikipedia.org/wiki/Logan_Pearsall_Smith. Nog nooit iets van de man gelezen. Behalve dan de kwoot. Maar wat niet is, zal zeker komen.

Flopke zei

Ik wil ook een smartphone.
Nog 547 nachtjes slapen. (Dan loopt mijn huidige abonnement af.)

Pieter de Rijk zei

Een smartphone moet men verdienen. Auw! dat is een harde.

Marloes zei

Ik wil ook een smartphone en een weekend London en heel veel geld om heel veel boeken te kopen en ..en...en...

siske zei

Dames, dames, wat zijn we weer hebberig! Uitgestelde gratificatie: that's the thing! Lees er Alain de Botton maar op na, in ''How Proust can change your life'. De gedroomde smartphone, 547 nachten lang, is altijd mooier dan de echte, heeft meer mogelijkheden, en maakt gelukkiger. Maar je kunt ook gewoon een tweede (derde?) phone kopen, Flop, en de betalingen aan de oude beschouwen als alimentatie.

liefs, Siske

Pieter de Rijk zei

Precies, je kunt niet alles maar direct hebben. Ik heb er ook voor moeten wachten. Ik heb er hard voor moeten werken.

Flopke zei

Ik ben net van mijn tweede telefoon af, sis. Heb er nu nog maar één, en dat voelt toch of je aan het besparen bent. Prettig, want dat geld kun je dan elders over de balk smijten, wat ik vol overgave doe. En DaPiet, ik werk ook hard hoor, alleen wil men mij er maar geen grove sommen geld voor betalen.