dinsdag 12 juni 2007

HOT NEWS


Het doet DaPiet genoegen te mogen mededelen dat de besprekingen over de aquisitie van dochterspot 'De Sluftersnol' hedenmiddag met goed gevolg zijn afgerond. De dochterblog zal alleen toegankelijk zijn voor oeroprichters, stamleden, en zogenaamde surprise guests van de Terschellinger retraites 'sinds 1991'. Landrotten niet gewenst! Op de blog zullen foto's verschijnen van alle edities. Tevens: verhalen, anecdotes, etc. De blog zal in de loop van de week de lucht ingaan. Maar, vrienden en vriendinnen van helmgras, cranberry, Chinese juttersgympen en retestrak uitgebakken spek, noteer alvast het adres: http://www.sluftersnol.blogspot.com/. Onder de eerste bezoeker wordt een taart verloot.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd blogman! Ik heb geen idee hoe dit werkt, ging net al fout. Maar ga er niettemin vanuit dat ik een taart gewonnen heb, pipo!
Maar die broekspijpen heb ik er noooooit meer aan kunnen krijgen.
Tante Cee van overzee.

Anoniem zei

Mooi is dat: je trouwste bezoeker, goed voor al een paar hits (en dus -sorry voor de harde waarheid- voor een enorm percentage van het totaal aan hits) wordt buitengesloten van het heetste nieuws! Meteen alweer buitensluiten, terwijl een blog toch juist voor iedereen is? De psychische schade kan niet goedgemaakt worden, maar wel gecompenseerd, met die taart, en een twaalfdelig DaPiet-gebaksstel.

schrijfster uit Warmond-aan-Zee

Anoniem zei

Welnu, laat ik ook eens een berichtje plaatsen... Ik protesteer tegen het plaatsen van anonieme berichten! Anders kun je net zo goed mailen naar elkaar.

R.P.A., te U.

Anoniem zei

Dat laatste ben ik helemaal met R.P.A. te U eens.

R. de. R te N-V

Anoniem zei

ik ga liever door voor de broodrooster.

Anoniem zei

Ben ik nog op tijd voor de taart? en is er ook een keuzemenu?

Pieter de Rijk zei

Nee, de taart is al weg. Reminds me: ik moet 'm nog wel sturen. MOet ook via internet kunnen, toch?