woensdag 9 april 2008

Kunnen Gezichten Seksuele Intenties uitdrukken?

Je mag het zeggen: voor welke vrouw zou je kiezen? Die links, zegt DaPiet zonder aarzeling. Die vrouw ontroert hem. Dat gezicht zegt: Met mij kun je ver komen. DaPiet is een romanticus. (Of een angsthaas: "Joh, die rechtse die wil nu al neuken'). Ja, die rechtse is een knappertje, maar zo eentje die er met je beste vriend vandoor gaat. (Of een andere, nog grotere eikel!)

Nu is de vraag: Kunnen gezichten spreken? Ja, zeggen onderzoekers. Gezichten geven onze seksuele intenties weer. De vrouw links zegt: kinderen. De vrouw rechts: one night stand. Nou ja, net wat je op dat moment nodig hebt natuurlijk. (Als je d'r kan krijgen).

Maar het zit dus allemaal al in het biologisch aanvangspakketje. Tegenwoordig zijn er veel manieren om dat bij te stellen. Het kunnen dus ook zomaar foto's 'Voor' en 'Na' zijn. Van een kosmetische ingreep. Maar heeft dat wel zin? Want je verandert er zelf niet door; je trekt alleen andere partners aan.

Nog een andere vraag is: Hebben de onderzoekers ook gekeken naar de billen? Er bestaan namelijk overspelige billen. (Zie hievoor: "DaPiets Eerste Wet van de Bigamische Bips"). Wij mannen weten allemaal wat dat voor billen zijn als we ze zien. Misschien worden die billen ook vanzelf overspelig door alle attractie die ze oproepen.

Volgende keer in deze rubriek: welke mannen krijgen de voorkeur van vrouwen?

Geen opmerkingen: