dinsdag 25 maart 2008

Muis In Bijenkorf

Je telt tegenwoordig absoluut niet meer mee in het blogwereldje als je niet een foto van een muis in een eetomgeving hebt gemaakt, dat weet ik ook wel. Daarom kwam dit juist zo mooi uit. Ik zat bij de Bijenkorf in Utrecht een mega-grote "Salade Wilde Spinazie" te eten en begon me net af te vragen waar ergens in die berg Parmezaanse kaas, croutons, zonnebloempitten en walnoten het beloofde groen zich moest bevinden, toen ik onze kleine trippelmans de vloer zag oversteken. Instinctief joeg ik hem weg. Faut! Ik had direct de fotofunctie van mijn telefoon moeten activeren en toeslaan. Zo wordt het nooit wat met die blog. Ik dacht: Zal je meemaken, nu ben ik er klaar voor, zien we hem niet meer terug. Maar nee, al snel kwam hij weer terug, en ik drukte af. Waarvan acte. Hierbij. Dus.

10 opmerkingen:

Flopke zei

Ha ha ha, ai. En dat overdag. Je zou vanavond eens moeten kijken, maak een fotootje en ik garandeer je groot Internetsucces.

Anoniem zei

Is dit de nieuwe hype, onder bloggers? Ik ga vanavond posten bij mijn lokale AH. Muizen, smurfen: als het maar beweegt. Vakkenvullers tellen niet mee.

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

Flopke zei

Ha Piet, weet het niet zeker, want dat weet ik nooit, maar kan me voorstellen dat dit hierboven spam is of een virus. Zou ik weggooien in ieder geval.

Marloes zei

Ik heb nog nooit een foto van een muis in een eetomgeving gemaakt, en dus tel ik niet meer mee?
Mooi is dat

Anoniem zei

Die muis ken ik, want die hebben Floor en ik ook al eens gezien. We wilden de B'korf nog dissen door op de tafel te gaan staan gillen, maar besloten toch discreet de directie te tippen. De volstrekt onverraste reactie deed ons al het ergste vrezen

Jos

Pieter de Rijk zei

Dat is fijn, Jos. Hij is een bekende van de politie, zullen we maar zeggen. Zoiets is toch geruststellend. Al weigert de Bijenkorf er iets aan te doen.

Pieter de Rijk zei

Ja, Flop, dat is een Braziliaan. Hoe hij weet dat mijn blog 'likeable' is weet ik ook niet. Op mijn recensie van 'Lady Chatterley's Lover'kreeg ik een reactie van een seksbedrijf: 'Houdt U van erotiek?' was de vraag. Het wordt steeds doller.

Anoniem zei

waarom niet:)

Anoniem zei

erotik camscam girls

Nackte Weiber

PrivateCams