maandag 22 oktober 2007

Han Arrivado En La Ciudad De Madrid

Na een vlotte vlucht van twee uur op de luchthaven van Madrid. Met een taxi naar het appartement. De chauffeur leek persoonlijk het verlies van Alonso gisteren in de Formule 1 te willen goedmaken, hij reed als een wilde. Pauline zei: Doe je gordel om, en praat maar niet meer tegen hem. Daar was ik wel blij mee, want van mijn toch al niet beste Spaans was niet veel over.

Het appartement werd nog even schoongemaakt en we wachtten in dit barretje, waar we temidden van tonnetjes bier, schommelende hammen en etende oudjes thee dronken en een broodje calamares aten. Op straat schoolmeisjes in uniform en dikke, schele jongetjes met voetbal.

Appartement wel wat kleiner dan in Berlijn en egeltjesseks, want het bed schommelt vervaarllijk. Gelijk lappietoppie aansluiten op ADSL natuurlijk, want men is verslaafd of men is het niet. Pauline stelt een lijstje van Neruda-locaties samen. En dan gaan we maar eens even buiten kijken, want het is nog verdomd lekker weer, 22 graden en zon. Helaas wordt morgen alles anders, en woensdag krijgen we regen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

O, in Madrid - ik dacht al dat jullie naar Byzantium gezeild waren!

22.45 naar bed - klaar voor nieuwe avonturen in de ochtenduren!

Maakt er wat moois van & groeten aan Plien!

dirk

Anoniem zei

Hoe is het weer nu? (d.w.z. op donderdag 25 oktober)....