woensdag 3 oktober 2007

Reichsmann Op Werkbezoek In Westergasfabriek

Werkbespreking Canon, Amsterdam, 3 oktober, 14.55 uur. Dit is het door het impresariaat opgegeven adres: Haarlemmerweg 8. Maar dit is dit niet het Canon Service Center. Dit is de Westergasfabriek. Of een Byzantijnse kerk met een Shoa-herdenkingstentoonstelling erin.

De contactpersoon kan ik even niet bereiken. Ah, toch! "Klopt, Piet, je bent op het terrein van de Westergasfabriek, daar vindt het event plaats." Op 10 oktober. Nou, ben ik ook eens op tijd.

Hij komt hierheen, doen we de werkbespreking hier. Ik ben niet scherp de laatste tijd. Eergisteren op weg naar Amsterdam in plaats van Bussum. Nog een geluk dat ik op het laatste moment zijn telefoonnummer had genoteerd. Ik ben ook van nature wel verstrooid hoor. "Ik heb hier een werkbespreking, " zeg ik aan de balie bij de ABN. "Met wie?" "Tja, dat is een goeie vraag." Bij Interpolis was ik een keer een dag te vroeg. En toen ze me voor het programma "Taxi" vroegen -al een hele tijd geleden- zei ik: "Leuk idee!" Twintig minuten later moest ik ze vertellen dat ik geen rijbewijs had.

Leuke werkbespreking, capuccino erbij. Vast leuker dan op het Canon Center. En ik weet vast waar ik op moet treden volgende week.

Krijg een draaiboek mee. Vind ik altijd leuk. Geinig om te zien dat zo'n event al zeven uur 's morgens opgebouwd wordt, 11 uur voordat ik spreek. "8.00 uur: aanvoer van vloerbedekking en aansluitend stoffering." Strak afgerokte tafels, vond ik ook altijd zo'n mooie. "10.00 uur: wateraansluiting bij biertap, eventueel d.m.v. tuinslang." Hmmm. "11.00 uur: aanvoer knuffels. Knuffels worden tegen de rand van het podium, als decoratie opgesteld." "17.00 uur: aankomst Peter Reichsmann. NB spreker krijgt gereserveerde plaats op de eerste rij." Juist! Ik heb er nou al zin in.

2 opmerkingen:

Flopke zei

Vandaag weer geen nieuw stukje.
Zucht.

Pieter de Rijk zei

Ja, geen zin, Flop. Zucht. Het komt voor. Ik lees veel en ik schrijf wat. (Wat anders dan blogpost).