woensdag 7 april 2010

Het Huis Te Warmond Nu Officieel van Mijn!


DaPiet in een genadig lentezonnetje voor zijn eerste eigen huis. Hoe dat voelt? Rechts! Hier komen die Sinterklazen van de PvdA niet aan! Ik ga gelijk lid worden van de Vereniging Eigen Huis en van de plaatselijke VVD. Dan ga ik naar Leiden om me een blauwe blazer en een grijze pantalon te laten aanmeten. Onderweg pik ik een paar kisten met Hampton Court Macanudo Maduro op en ga nog even bij de aannemer langs om met hem de plannen voor een humidorkamer te bespreken. Ook koop ik een driekleur en vlaggenstok voor mijn mast.

Maar het voelt vooral: lekker! Warmond is een stuk minder hectisch dan het door snelwegen omgeven Lunetten. Voor iemand als ik voelt Warmond aan als een permanente vakantie op Terschelling. Hoewel je het lot niet moet tarten heb je het idee dat je je fiets hier niet op slot hoeft te zetten als je even bij de AH naar binnen gaat. Jij groet mensen; mensen groeten jou. (En je wordt op het weblog van de Kagerplassen als nieuwe bewoner welkom geheten). Als je in Lunetten goeiedag zegt, is het meestal: "Don't fuck with me, bitch!" Of blikken van gelijke strekking. Later meer over Warmond. Dat je er zo lekker kan eten. En dat het zo'n mooi kerkhof heeft. Maar nu ga ik eerst eens even naar het plaatselijke Alzheimer-café.

7 opmerkingen:

Flopke zei

Geweldig, die weblog! Ik zoek nog een dijkhuisje voor een afbraakprijs, hebben ze die ook in Warmond?

Pieter de Rijk zei

Ik heb dat huisje van jou gezien en ik moet zeggen dat het er erg leuk uitzag, al moet je binnen wel even een exorcist inschakelen om de geest van een 107-jarige oude vrouw weg te krijgen maar dan heb je ook wat. Maar ik ga in Warmond ook iets zoeken voor je.

Flopke zei

Je moet er even doorheen kijken, maar: andere muren, andere vloer, ander plafond en dan kan het echt wat worden. Jammer van het formaat. Waarschijnlijk te klein. Maar ja, de buitenruimte...

Pieter de Rijk zei

Ik kon er zeker doorheen kijken, dat moest ik bij mijn eigen huis ook doen.Het lijkt me een leuk huis. Ik dacht dat het 100 m2 was en dan het schrijfhuisje er nog bij maakt...Hoeveel hebben jullie nodig? Belangrijk is ook dat als deze het niet is, je in ieder geval nog beter weet wat je zoekt.

Flopke zei

Precies, daarom gaan we kijken. Het is nl met schrijvershuisje, alleen ligt daar nog een asbest dak op...

René zei

Je moet nog wel een Warmonder inauguratierede voorbereiden voor de officiële gelegenheid.

Het is echt niet zo eenvoudig als vroeger bij de studievereniging. Dat duurde hooguit een weekje.

Anoniem zei

These former Abercrombie and Fitch models pretty much made it in the business after landing a job with Bruce Weber years ago. For the majority of them, D&G glasses was their first paying modeling job.Franklin Marshall T-shirts great to see these guys continue to work the fashion shows after so many years of hard work and dedication! Here are a few of the many models that were busy working for the past few months in Milan, Paris, and Berlin for the Winter Fashion Shows!!!Louis Vuitton Sale